Днес заедно с Петър Волгин отидохме до едно място в

...
 Днес заедно с Петър Волгин отидохме до едно място в
Коментари Харесай

Деян Николов: Гласувайте на 9 юни, нека предпазим България от съдбата на европейските държави

 _2024 izbori_v01

 

" Днес дружно с Петър Волгин отидохме до едно място в София, което в последните години е по-познато измежду софиянци като " региона на мигрантите ". Да, тъкмо по този начин, става въпрос за Женския пазар ". Това написа Деян Николов от " Възраждане " на страницата си в обществената мрежа Facebook, оповестиха от пресцентъра на партията.

Ето какво още споделя Николов:

" Ще напомня за един роман на Гергана Лазарова на съвещание в общинския съвет в София, в който тя в детайли разказа на какво стават очевидци, дружно с нейните съседи, като живущи в региона. Той потресе всички нас. Или най-малко нас от " Възраждане ". Тя също беше с нас през днешния ден, с цел да ни опише и да ни покаже образно.

Точно два месеца минаха от случаите по Витошка и в Овча Купел, които гръмнаха по медиите. Два месеца по-късно те към този момент са съвсем забравени от необятната общност, а тези хора живеят по този начин всеки ден. Страхуват се за децата си, опасяват се да излязат в тъмната част на деня, че даже и светлата такава. Ето за какво аз заведох Петър Волгин точно там. За да чуе персонално разказите на хората и да бъде техният глас в Европа.

Излезте и гласувайте на 9 юни, дано да предпазим България от ориста на европейските страни, които " интегрират " мигрантите от мигрантските талази. Нека го създадем за нашите деца! ".

Какво още разяснява Деян Николов може да видите тук: - https://www.facebook.com/DeyanNikolovVazrazhdane

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР